BINE AI ATERIZAT
ÎN LUMEA

Angry Birds

Cine sunt Red „Liderul”, Chuck „Demonul Vitezei”, Bombă „Expertul în explozibili”, Marele Vultur „Luptătorul neînfricat”, Silver „Cea inteligentă”, Puișorii „micuții adorabili”, Leonard „Regele mincinos” și Zeta „Ticăloasa relaxată”?

Cunoaște-i mai bine și află totul despre personajele tale preferate Angry Birds.

Personalitate:
Direct
Determinat
Încăpățânat
Nu îi place:
Ipocrizia
Fericirea prefăcută
Extrovertiții gălăgioși
Cel mai nervos dintre toți

După cele întâmplate în filmul anterior, Red a dobândit „statutul de erou” pe Insula Păsărilor, titlu de onoare pe care îl poartă cu mândrie. Acum se dedică misiunii de a-i menține pe cei de pe insulă, și în special pe adorabilii Puișori, departe de pericolele din exterior.

Dar nu te lăsa înșelat de eroismul său aparent, Red e încă foarte diferit de restul păsărilor. Desigur, a făcut progrese, dar încă nu are abilitățile sociale necesare ca să se împrietenească cu restul păsărilor. În special cu cele care aparțin sexului frumos, iar pentru ca ceilalți să nu îi observe disconfortul, îl maschează prin sarcasm și o atitudine rece.

Însă cu ajutorul noilor săi prieteni, Bombă și Chuck, Red continuă să evolueze și să devină eroul de care Insula Păsărilor are mare nevoie.

Red
„Liderul”
Chuck
„Demonul vitezei”
Personalitate:
Hiperactiv
Competitiv
LăudărosD
Nu îi place:
Să încetinească
Cei care mănâncă încet
Amenzile pentru viteză
Prinde-mă dacă poți!

Totul despre Chuck este legat de viteză. Gândește repede, vorbește repede și se mișcă și mai repede. Aleargă în jurul insulei cât ai bate din palme! Chuck are o voce foarte ascuțită căreia îi lipsește un mecanism de filtrare – așa că nu știi niciodată ce o să spună.

Din cauza energiei lui, sare imediat de la un gând la altul, fără a ține cont dacă ceilalți pot ține pasul. Chuck este impulsiv și schimbător, dar determinat să își păstreze prietenii, Red și Bombă.

Personalitate:
Sociabil și simpatic
Optimist
Grijuliu
Nu îi place:
Să nu fie inclus în planuri
Să fie văzut ca fiind ciudat
Oops!

Bombă are o inimă mare, dar nu este cel mai isteț. Este singura pasăre de pe insulă diagnosticată cu SEI (sindromul exploziv intermitent) care îl face să explodeze la propriu atunci când este luat prin surprindere sau stresat. Bombă încearcă să își controleze această problemă, dar mai are încă drum lung!

Datorită acestei puteri imprevizibile, Bombă este mult mai grijuliu în comparație cu restul păsărilor: vorbește rar și se gândește de două ori înainte să spună ceva.

Bombă „Expertul
în explozibili”
Marele vultur
„Luptătorul neînfricat”
Personalitate:
Nesigur
Viteaz
Egocentric
Nu îi place:
Să fie luat la întrebări
Să își asume responsabilitatea
Să iasă din peștera lui
Zboară sus (dar la înălțimi joase)

Marele Vultur este o legendă de proporții mitice în comunitatea păsărilor. Majoritatea au crescut ascultând povești și cântece despre eroismul și aventurile sale fantastice. Datorită aripilor sale maiestoase este singura pasăre care a reușit vreodată să zboare. Chiar și cinicul și deziluzionatul Red îl vede pe Marele Vultur ca pe un etalon de virtute. Iar peștera lui, care se află în vârful muntelui Vulturilor, găzduiește un muzeu impresionant unde sunt expuse trofee și artefacte care să-i ateste curajul și măreția*.

*Ca să fim sinceri, Marele Vultur a dictat descrierea de mai sus. De fapt, el este un vultur supraponderal și posibil senil, care se ascunde pe Insula Păsărilor de mulți ani și căruia îi este teamă să coboare și să înfrunte situația de pe Insula Vulturilor.

Personalitate:
Foarte deșteaptă
Jucăușă și sociabilă
Inventivă
Nu îi place:
Lipsa onestității
Morocănoșii
Să îi se spună că este copil
Cea mai strălucită din familie

Silver, care apare pentru prima dată în film, este o studentă premiantă la Academia Avian, unde învață pentru a-și lua diploma de Inginer. Este cea mai isteață din tot colectivul și a sărit peste patru clase. Este sora mai mică a lui Chuck, așa că are o personalitate, după cum poate vă imaginați deja, similară: este sociabilă, bine dispusă și energică.

Precum Chuck, și Silver are darul vitezei. În cazul ei însă, mintea sclipitoare este cea care poate rezolva ecuații și probleme complexe cât ai clipi! Și chiar dacă are o înțelepciune mult peste anii ei, nu este niciodată prea mare pentru a-i refuza fratelui său o luptă de gâdilat.

Silver „Cea
Inteligentă”
Puișorii
„MICUȚII ADORABILi”
Personalitate:
Curioși
Neștiutori
Neastâmpărați
Nu îi place:
Să fie lăsați pe dinafară
Să se piardă
Să intre în bucluc
Excesiv de drăguți

Puișorii sunt micuții adorabili din Angry Birds care au furat inimile tuturor. În noul film, cunoaștem câțiva puișori care pun în scenă finalul primei părți în care îl onorează pe noul lor erou, Red. Atunci când o forță exterioară amenință ouăle pe care acești pui ar trebui să le protejeze, se trezesc pornind într-o aventură epică pentru a-și salva frații.

Personalitate:
Diabolic
Egoist
Lacom
Nu îi place:
Păsările
Nesupunerea
Porcușorul regal

Leonard este liderul carismatic și fermecător al porcilor. El pare că vorbește cu sinceritate și entuziasm, dar locuitorii cândva naivi de pe Insula păsărilor au învățat că nu trebuie să se încreadă în el. Dar când Leonard, cu personalitatea lui debordantă, vine la ușa lui Red și îi povestește îngrijorat de o super-armă care ar putea să distrugă ambele insule, acesta nu are altă variantă decât să îl creadă.

Leonard rămâne însă același personaj narcisist și manipulator și își dispută constant cu Red rolul de conducător al echipei pe care au format-o pentru a lupta împotriva noii ticăloase.

Leonard
„Regele mincinos”
Zeta „Ticăloasa
relaxată”
Personalitate:
Încrezută
Răzbunătoare
Rece și înverșunată
Nu îi place:
Să dârdâie
Să fie trădată
Să locuiască pe o piatră înghețată
Regina de gheață de pe Insula Vulturilor

Zeta este nemulțumita regină a gheții de pe Insula Vulturilor. Zeta, liderul vulturilor, este sătulă de faptul că e nevoită să trăiască și să dârdâie pe o piatră înghețată. Visează că într-o zi se va bucura de cocktailuri Pina Colada pe plajele tropicale de pe Insula Păsărilor și Insula Porcilor. La fel ca toți compatrioții ei, Zeta este destul de înaltă și are o coamă imensă de pene mov care îi înconjoară fața neprietenoasă.

Știm că este o înotătoare înrăită, iubește apusurile și plimbările lungi pe plajă și tânjește după un duș cald.

Cu mulți ani în urmă, inima i-a fost frântă, iar de atunci a rămas la fel de rece ca împrejurimile în care trăiește. Este sarcastică și nu îi pasă decât de ea însăși. Este atât de încrezută încât își imaginează că va reuși să cucerească celelalte două insule pe care le vede pe fereastra scorburii ei înghețate, decorată tropical.

Campanie valabilă în perioada 10.10.2019 – 08.12.2019, în limita stocului disponibil.
Regulament în magazine și pe carrefour.ro

Angry Birds™ & ©2019 Rovio Entertainment Corporation și Rovio Animation Ltd. Angry Birds Filmul 2 ©2019 SPAI. Toate drepturile rezervate.
Se încarcă..